ServiciiInfomatii complete despre serviciile noastre

Traducere acte auto

Ai un autovehicul sau autospeciala achizitionata din alta tara? Noi te putem ajuta rapid cu traducerea si autorizarea actelor necesare.

Contacteaza-ne

Traducere rapida

Traducerea rapida este un serviciu cu costuri suplimentare fata de lista de preturi. Timpul de executie este de maxim 24 de ore de la preluarea actelor.

Cere cotatie

Traducere acte casatorie

Pentru cei ce se casatoresc cu cetateni straini, biroul nostru ofera o solutie rapida de traducere a actelor necesare intemeierii casatoriei.

Contacteaza-ne

Traducere express

Traducerea express inseamna sa ne lasam ceilalti clienti in asteptare pentru a-ti traduce pe loc documentele. Costurile sunt putin mai mari decat la traducerea rapida.

Cere cotatie

Traducere website si webshop

Ai o afacere pe care doresti sa o valorifici in mediul online? O traducere de calitate multi-limba este extrem de importanta.

Cere oferta

Interpretariat si apostile

Cauti un tranzlator rapid? Sau ai nevoie de avizarea documentelor cu apostila? In oricare dintre cele doua cazuri, va trebui sa ne suni pentru o oferta personalizata.

Cere oferta
image

Preturi personalizate

In functie de nevoile tale si de cantitatea de acte pe care le ai de tradus oferta noastra de pret se negociaza! Deasemenea, in functie de rapiditatea cu care doresti sa ai documentele traduse, indiferent de natura lor, poti alege una dintre cele 3 tipuri de traducere:

  • Traducere normala - pretul de lista este usor negociabil
  • Traducere rapida - pretul se adapteaza in functie de cantitate.
  • Traducere express - pretul este mare dar actele se traduc pe loc.
Mai multe detalii

Colaborare

Nu ezita sa ne contactezi chiar daca limba in sau din care doresti traducerea nu o regasesti in lista de pret! Colaboram cu traducatori autorizati in aproape orice limba internationala.

Mai multe detalii
image

Arhivare automata

Toate documentele traduse pot fi arhivate electronic pe termen lung, la cererea ta expresa

Cat costa?

Date securizate

Nu te teme sa ne trimiti sau sa primesti prin e-mail documentele. Serviciile noastre sunt sigure iar documentele tale sunt in perfecta siguranta, ferite de orice alti ochi.

Politica GDPR

Suport 24/7 prin e-mail

Poti sa ne contactezi prin serviciul de e-mail oricand, la orice ora si in orice zi. De multe ori raspundem chiar si in afara orelor de program. La nevoie, daca avem foarte multe comenzi, lucram peste program.

Contact