Informeaza-te corect

Citeste cu atentie lista de intrebari si raspunsuri pe care o punem la dispozitia ta in aceasta pagina, inainte sa ne contactezi. S-ar putea ca raspunsul potrivit sa il gasesti aici.

Contact

Contacteaza-ne rapid

Utilizeaza oricand formularul de contact pentru a discuta cu noi in legatura cu problemele si nelamuririle pe care le ai. Deasemenea poti folosi formularul pentru a cere oferta de pret.

Contact

Suport rapid

Daca ai nevoie in regim de urgenta de raspuns rapid la o problema, cere acest lucru folosind numerele de telefon expuse la pagina de contact sau utilizeaza numarul rapid din link-ul de mai jos.

0724.153.560

Intrebari si raspunsuri deja pregatite

 1. Cauta raspunsul dorit la intrebarea pe care o ai inainte de a ne contacta.
 2. Daca raspunsul nu este satisfacator, contacteaza-ne utilizand mijloacele de la pagina de contact.

Intrebari frecvente

 • Cum trimit documentele? +

  Poti veni personal cu documentele pe care le aveti de tradus, sau le puteti trimite prin curier sau prin e-mail la adresa de la pagina de contact.
 • Cat costa? +

  In functie de tipul documentului, gradul de degradare, numarul de pagini si numarul de caractere per pagina), gradul de dificultate, termenul de predare cerut (in regim normal sau urgenta), se estimeaza un cost al serviciului si vi-l comunicam ulterior telefonic sau prin e-mail. In cazul in care veniti la sediul nostru, estimarea se face pe loc.
 • In cat timp se poate face o traducere? +

  Serviciul de traducere normal poate dura intre 48 de ore si 5 zile in functie de cantitatea de documente pe care le aveti de tradus si gradul de dificultate al traducerii.Serviciul de traducere rapida dureaza intre 2 ore si 24 de ore in functie de cantitatea documentelor.
 • Cum platesc? +

  Modalitatile de plata acceptate sunt prin transfer bancar, cash la biroul nostru sau prin e-banking/OP.
 • Ce diferente de cost sunt intre traducerea normala si cea rapida? +

  Serviciul de traducere normala impune costuri normale, cea rapida poate ajunge intre 50% si 100% mai mult in functie de cantitate, timpul cerut si tipul documentelor.
 • Putem traduce un website? Daca da, se poate in mai multe limbi? +

  Un website poate fi tradus la cerere in functie de nevoia clientului ori prin transmiterea textelor ce trebuie traduse in format electronic prin e-mail, acestea fiind ulterior traduse si trimise tot prin e-mail catre client sau direct in website-ul respectiv. Toate limbile pe care le utilizam la traduceri si le gasiti la pagina de servicii pot fi folosite la traducerea website-ului.
 • 1

Nu ti-am raspuns la intrebarea dorita?

Obtine raspuns contactandu-ne direct prin telefon sau e-mail sau utilizand formularul de contact.

Nu pierde timpul incercand sa gasesti raspunsuri pe alte pagini. Utilizeaza rapid formularul de contact de la pagina contact si iti vom raspund in cel mai scurt timp cu putinta. Tot acolo poti cere informatii despre pret, iar daca doresti sa ne trimiti direct documentele pentru traducere, utilizeaza adresa de e-mail office@traducerilegalizaterapide.ro

Perfectiunea vine din simplitate. Noi suntem simpli si rapizi.